29 martie 2024

Doi tineri condamnați pentru TRAFIC DE PERSOANE, capturați de polițiștii din Târgoviște!

www.mariusbuga.ro_images_gratiiPoliţiştii  târgovişteni au depistat doi tineri care se sustrăgeau executării unor pedepse privative de libertate 

 

Poliţiştii din cadrul Poliţiei Municipiului Târgovişte i-au depistat pe numiţii D.G. şi M.C., de 26 şi 21 de ani, pe numele cărora Tribunalul pentru Minori şi Familie Braşov a emis mandate de executare a pedepsei închisorii.

 

Aceştia au fost condamnaţi la executarea unor pedepse privative de libertate pentru o perioadă de 3 ani şi 6 luni, respectiv 5 ani, pentru săvârşirea infracţiunii de trafic de persoane.

 

Cei doi tineri au fost reţinuţi şi depuşi  în Centrul de Reţinere şi Arest Preventiv din cadrul  Inspectoratului Judeţean de Poliţie Dâmboviţa.

 

 

 

 

Poliţiştii dâmboviţeni efectuează cercetări în cazul unor infracţiuni contra siguranţei circulaţiei pe drumurile publice

 

Poliţiştii din cadrul Serviciului Rutier Dâmboviţa au oprit pentru control, pe DN 71, în localitatea Ilfoveni, o motocicletă condusă de numitul D.V., de 22 de ani, din municipiul Târgovişte.

 

 

 

În urma verificărilor efectuate, poliţiştii au stabilit că bărbatul nu poseda permis de conducere pentru nicio categorie de vehicule, iar motocicleta avea montată o plăcuţă cu numere false de înmatriculare.

 

Pe numele acestuia a fost întocmit dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de „conducere pe drumurile publice a unui autovehicul de către o persoană care nu posedă permis de conuducere” şi „punere în circulaţie sau conducere pe drumurile publice a unui autovehicul cu număr fals de înmatriculare sau înregistrare” , urmând ca la finalizarea cercetărilor să se propună soluţie legală prin Parchet.

 

De asemenea, un bărbat, de 27 de ani, din localitatea Produleşti, este cercetat pentru comiterea infracţiunilor de „conducere pe drumurile publice a unui autovehicul de către o persoană care nu posedă permis de conuducere” şi „punere în circulaţie sau conducere pe drumurile publice a unui autovehicul neînmatriculat sau neînregistrat, potrivit legii”, după ce a fost depistat de poliţişti, pe raza comunei Lunguleţu, conducând un moped neînregistrat şi fără a deţine permis de conducere pentru nicio categorie de vehicul

fb-share-icon20

Lasă un răspuns

Social Share Buttons and Icons powered by Ultimatelysocial