19 aprilie 2024
Doi tineri au fost răniți, după ce mașina în care se aflau s-a răsturnat într-o pădure. Șoferul susține că a văzut… o fantomă

Doi tineri au fost răniți, după ce mașina în care se aflau s-a răsturnat într-o pădure. Șoferul susține că a văzut… o fantomă

Doi tineri din Argeş au fost răniţi, după ce maşina în care se aflau s-a răsturnat într-o pădure.

Șoferul le-a mărturisit polițiștilor că avea viteză mare, iar la un moment dat nu a mai putut controla autoturismul, care a lovit mai mulţi copaci, după care s-a rostogolit într-o râpă.

Agenţii au constatat că persoana aflată la volan era sub influența băuturilor alcoolice.

Şi el, şi pasagerul aflat pe scaunul din dreapta au scăpat cu viaţă, dar vor avea nevoie de îngrijiri medicale o bună perioadă.

Accidentul s-a produs pe drumul judeţean ce leagă oraşul Piteşti de comuna Băbana.

La volanul maşinii de teren se afla un tânăr în vârstă de 23 de ani, din Ştefăneşti, iar în dreapta lui, un prieten. După o curbă la stânga, şoferul nu a mai reuşit să controleze volanul, iar autoturismul a ajuns în pădurea din vecinătatea drumului, unde a rupt mai mulţi copaci, iar apoi s-a răsturnat.

Un alt şofer aflat în trafic a oprit imediat şi le-a sărit în ajutor celor doi răniţi.

Constantin Stancu, martor: „Am văzut maşina cu aburi, că ieşeau din motor şi am sărit repede să scot pacienţii. A scos ditamai copacul din pământ”.

Martorii povestesc că maşina de teren venea în viteză.

Martor: „Cică ar fi avut viteză mare”.

Pe de altă parte, şoferul susţine că ar fi văzut o… fantomă!

Salvatorii sosiţi la faţa locului le-au acordat primul ajutor celor doi răniţi. Şoferul a fost testat de poliţişti cu aparatul etilotest, iar acesta a indicat că avea o alcoolemie de peste 0,40 miligrame alcool pur pe litru în aerul expirat.

Cei doi bărbaţi au fost transportaţi cu ambulanţele la Unitatea de Primiri Urgenţe a spitalului judeţean din Piteşti. Poliţiştii au deschis un dosar penal pe numele şoferului pentru conducere sub influenţa băuturilor alcoolice, dar şi pentru vătămare corporală din culpă. 

Sursa: Pro TV

fb-share-icon20
Social Share Buttons and Icons powered by Ultimatelysocial