20 aprilie 2024
Doi soţi care se întorceau de la o înmormântare au făcut accident la ieşirea din Găeşti

Doi soţi care se întorceau de la o înmormântare au făcut accident la ieşirea din Găeşti

accd6Doi soți din Prahova au ajuns, duminică seară, la spital, după ce mașina lor s-a răsturnat pe Drumul Nașional 72, în județul Dâmbovița, la ieșirea din Gaești.

accd4Totul s-ar fi întâmplat din cauza unei căruțe care le-a apărut brusc în față, iar pentru a o evita, șoferul a tras de volan și s-a rostogolit în șanț.

Șoferul, de 71 de ani, se întorcea cu soția sa din Bumbesti Jiu, unde fusesera la o înmormântare. accd5Afara ploua, iar asfaltul era umed. La un moment dat, pasagera si-a atentionat soțul ca în fata este o caruta, însa a fost prea târziu.

accd2Șofer: “Soția a strigat, caruța! Eu am frânat. Am alunecat pe carosabilul umed. Am iesit în decor pe partea stânga, m-am rasturnat pe dreapta, am cazut în bot si s-a rasturnat masina pe dreapta.
Reporter: “Era semnalizata caruțaș”
Șofer: “Nu, nesemnalizata, eu am vazut-o în faruri.”

accdCei aflați în trafic au sunat imediat la 112 după ajutor, iar mai multe echipaje de la ambulanță, pompieri și politie au venit la fața locului. Șoferul a scăpat cu rani usoare, însă femeia a avut mai mult de suferit.

accolÎn stare mai grava, soția șoferului a fost transportată cu ambulanță la spitalul din Gaești. Aici medicii i-au acordat îngrijiri, însă au decis sa fie trasferată către Spitalul judetean din Târgoviște, pentru mai multe investigatii.”Polițiștii spun însa ca soferul avea o viteza prea mare noaptea și pe vreme de ploaie.accd1Ana-Maria Liţă, purtator de cuvânt IPJ Dâmbovita: “Bărbatul, în timp ce conducea un autoturism nu ar fi adaptat viteza la conditiile de drum, ar fi pierdut controlul asupra directiei de deplasare și ar fi parasit partea carosabila.”

Șoferul a fost testat cu aparatul etilotest, iar acesta a indicat ca nu consumase alcool.

sursa – Pro TV

fb-share-icon20

Lasă un răspuns

Social Share Buttons and Icons powered by Ultimatelysocial