26 aprilie 2024
Doi elevi au mers la liceu cu un pistol şi  briceag. Jandarmii au fost chemaţi de urgenţă

Doi elevi au mers la liceu cu un pistol şi briceag. Jandarmii au fost chemaţi de urgenţă

Jandarmii au fost chemaţi să vină de urgenţă la un liceu din Târgovişte, după ce paznicul a văzut că doi elevi aveau asupra lor un pistol şi un briceag.

“Jandarmii dâmboviţeni aflaţi în patrulare în zona instituţiilor de învăţământ au intervenit astăzi, 17 februarie a.c., la un liceu din municipiul Târgovişte.
Aceştia au fost sesizați de agentul de pază cu privire la faptul că în unitatea școlară se află doi elevi care au asupra lor obiecte periculoase.
Jandarmii s-au deplasat în zona indicată, iar în urma verificărilor efectuate a reieșit faptul că tinerii, în vârstă de 17, respectiv 19 ani au pătruns în unitatea şcolară cu un briceag și un pistol de tip airsoft.

Obiectele periculoase au fost ridicate în vederea confiscării, pe bază de proces-verbal, iar celor doi elevi li s-au întocmit actele de sesizare pentru fapta de “port fără drept de obiecte periculoase în sediul unei instituții publice”, care au fost înaintate spre competentă soluţionare Poliției Municipiului Târgoviște”, precizează Jandarmeria Dâmboviţa.

fb-share-icon20
Social Share Buttons and Icons powered by Ultimatelysocial