26 aprilie 2024

ALT OMOR ȘOCHEAZĂ DÂMBOVIȚA! CRIMĂ de o cruzime rar întâlnită, în noaptea de Înviere, la Tătărani! Vezi video!

crimata3Crima de o cruzime rar intalnita, in noaptea de Inviere, la Priboiu, in comuna Tatarani!

Un batran, de 75 de ani, a fost macelarit de fiul sau nelegitim.

crimata1Atacatorul, un individ recidivist, in varsta de 53 de ani, l-a decapitat pe cel care i-a dat viata, suparat ca omul nu i-ar fi dat de-a lungul vietii suficienti bani.

Nimeni nu isi explica insa de ce agresorul si-a ucis parintele cu o asa ura incat i-a ciopartit trupul in asa hal incat sicriul nu poate fi deschis pentru ca victima sa fie plansa de rude asa cum se obisnuieste…

crimataGHEORGHE CÂRSTIAN – fiul bătrânului ucis – “Cica a umblat tata cu maica-sa baiatului asta… Si tot l-a amenintat, ca nu ii da bani lui, toata viata, uite ca l-a nenorocit cu totul, l-a decapitat total, si capul, si picioarele…”

Individul l-a omorat pe batran in noapte de Inviere, chiar in batatura casei acestuia. In zadar a incercat omul sa tipe dupa ajutor

AVIDA DINCĂ – verişoara bătrânului ucis – “Nu mai are cap, nu mai are nimic! L-a burdusit aici pe drum, din coasta pana aici era siroi de sange! Tatal tau, sange din sangele tau sa te omoare in halul asta! Eu n-am mai vazut asa crima oribila!”

Oamenii din sat sunt socati dupa ce au aflat de grozavia din gospodaria batranului

crimata4Vecină – “A avut sange rece, un om necalculat, un om bolnav, care n-a judecat sa faca asa ceva!”

Prieten al bătrânului ucis – “Periculos, periculos! Pe cine punea ochii, nu scapa de el! Era trecut pe lista lui, ti era frica de el, sa mai stai cu el de vorba”

Vecină – “Ar trebui sa nu le mai dea drumul ca stau parintii cu frica ca se elibereaza din puscarie si le e frica ca ii omoara”

Intre timp, atacatorul a fost audiat de anchetatori si dus in arestul Politiei Dambovita

crimata2Suspectul este acuzat de anchetatori de omor deosebit de grav, iar daca va fi gasit vinovat risca pana la 25 de ani de temnita.

fb-share-icon20

Lasă un răspuns

Social Share Buttons and Icons powered by Ultimatelysocial