28 martie 2024
Doi dâmboviţeni, trimişi în judecată pentru tâlhărie calificată! Ce a păţit o biată bătrână, de 82 de ani

Doi dâmboviţeni, trimişi în judecată pentru tâlhărie calificată! Ce a păţit o biată bătrână, de 82 de ani

talhv4Polițiștii din cadrul Serviciului de Investigații Criminale au documentat activitatea infracțională a doi bărbați bănuiți de comiterea infracțiunii de tâlhărie calificată.

La data de 20 decembrie a.c., polițiștii din cadrul Serviciului de Investigații Criminale au înaintat Parchetului de pe lângă Judecătoria Găești un dosar penal, cu propunere de trimitere în judecată a doi bărbați bănuiți de tâlhărie calificată.

În sarcina acestora s-a reținut că, în noaptea de 14 spre 15 februarie 2015, ar fi pătruns în locuința unei femei de 82 de ani, din Costeștii din Vale, pe care, prin exercitarea de violențe și amenințări, ar fi deposedat-o de 7.000 de lei și de o pereche de cercei din aur.

Unul dintre bănuiți este încarcerat în Penitenciarul Mărgineni, fiind condamnat la executarea a 8 ani de închisoare pentru săvârșirea altei tâlhării pe raza localității Manga, faptă comisă tot în anul 2015.

Celălalt bănuit se află sub măsura arestului la domiciliu ca urmare a comiterii unor infracțiunii din competența D.I.I.C.O.T-ului.

fb-share-icon20

Lasă un răspuns

Social Share Buttons and Icons powered by Ultimatelysocial