2 mai 2024
DN 71, lângă Ulmi: S-a speriat şi A FĂCUT PRĂPĂD în trafic!

DN 71, lângă Ulmi: S-a speriat şi A FĂCUT PRĂPĂD în trafic!

3 persoane au fost ranite intr-un accident petrecut pe soseaua Bucuresti – Targoviste, provocat de un sofer… care s-a speriat.

Tanarul, de 26 de ani, a tras de volan cand un alt sofer a intrat in depasire si a ajuns pe contrasens, unde s-a izbit de un alt autovehicul.

Ranitii au fost dusi la Spitalul Judetean Targoviste si, potrivit medicilor, sunt in afara oricarui pericol.

Accidentul a avut loc la intrarea in localitatea Bratesti, pe DN 71.

Un sofer, care era cu o tanara de 19 ani in masina, a vrut sa evite coliziunea cu un autoturism si a tras, speriat, de volan.

A ajuns insa pe contrasens, unde s-a izbit de un autovehicul, care circula regulamentar.

“Veneam dinspre Bucuresti si era un Logan oprit pe partea dreapta, un jeep in fata mea s-a bagat sa depaseasca loganul, tipul care m-a lovit pe mine, sa nu intre in coliziune cu el a tras dreapta, apoi stanga si m-a lovit pe mine”, ne-a declarat Valentin Stanescu, sofer.

In urma impactului, 3 persoane au fost ranite. Imediat, ceilalalti participanti la trafic au oprit, ca sa le dea o mana de ajutor victimelor.

“Era plin de sange, i-am taiat centura si l-am scos din masina si fata era lovita de airbag”, ne-a povestit Marius Popescu, martor.

Victimele, cu diverse traumatisme, au fost duse la Spitalul din Targoviste, unde au ramas internate. Intre timp, politistii au continuat cercetarile la fata locului.

Soferului i s-a deschis dosar penal pentru vatamare corporala din culpa.

fb-share-icon20

Lasă un răspuns

Social Share Buttons and Icons powered by Ultimatelysocial