28 aprilie 2024
DJ 714, BLOCAT după ce doi brazi s-au rupt în urma ninsorilor abundente şi a viscolului

DJ 714, BLOCAT după ce doi brazi s-au rupt în urma ninsorilor abundente şi a viscolului

În ultimele 24 de ore, echipajele de intervenţie din cadrul I.S.U.”Basarab I” Dâmboviţa au fost solicitate la următoarele evenimente:

• Miercuri – 12 decembrie, la ora 07:25, pompierii de la Garda Fieni au fost solicitaţi în comuna Moroieni, pe DJ-714 (în zona Sanatoriului Moroieni) unde, în urma ninsorilor abundente şi a viscolului, doi brazi au căzut pe partea carosabilă a drumului. Pompierii au acţionat pentru tăierea şi îndepărtarea brazilor de pe carosabil;

• Joi – 13 decembrie, la ora 00:11, pompierii de la Detaşamentul Moreni au fost solicitati în comuna Gura Ocniţei pentru a asigura zona în urma avarierii unei conducte de alimentare cu gaze. Conducta de gaze s-a spart ca urmare a producerii unui accident rutier. Pompierii au asigurat zona până la remedierea problemei de către echpa Distrigaz sosită la faţa locului;

• Echipajele SMURD din cadrul I.S.U.”Basarab I” Dâmboviţa au intervenit în această perioadă pentru a acorda ajutor medical de urgență la 11 solicitări.

Afecțiunile pentru care au fost solicitați paramedicii au fost: traumatisme din diverse cauze, hipertensiune arterială, cefalee, amețeli, vărsături, insuficienţă respiratorie şi dureri abdominale. Pacienţii au fost transportaţi la spital pentru tratament de specialitate.

Compartiment Informare şi Relaţii Publice – I.S.U. „Basarab I” Dâmboviţa

fb-share-icon20

Lasă un răspuns

Social Share Buttons and Icons powered by Ultimatelysocial