5 mai 2024
Dispariţie învăluită în mister, în comuna Lunguleţu! “Mă tem că cineva din sat i-a făcut rău!”

Dispariţie învăluită în mister, în comuna Lunguleţu! “Mă tem că cineva din sat i-a făcut rău!”

dispse6Disparitie invaluita in mister, in satul Serdanu din comuna Lunguletu. De noua zile, un adolescent in varsta de 15 ani este de negasit.

Baiatul provine dintr-o familie sarmana si muncea cu ziua la niste oameni insatriti din localitatea sa.

Ultima data mersese in gospodaria acestora sa-si primeasca banii pe ce trudise in ultima vreme. De atunci nimeni nu l-a mai vazut, iar familia lui se teme ca nu cumva cineva sa-i fi facut un rau de moarte…

dispseLETIŢIA BONDILĂ, mama adolescentului dispărut: “Tot am tras speranta ca il gaseste politia, ca o sa vina acasa daca a plecat, dar n-avea niciun rost sa plece…”

Mama adolescentului nu-si mai gaseste linistea. Mai are trei copii acasa, dar grija de fiul ei cel mare o sfasie putin cate putin.

Ultimele imagini cu adolescentul disparut au fost inregistrate de camerele de supraveghere ale familiei unde acesta muncea cu ziua, pe 16 septembrie.

Nimeni nu stie incotro a apucat-o dupa ce a plecat de acolo.

dispse4COSTEL STOICA, martor: “Era in pantaloni scurti, tricou, cu bicicleta. Se ducea in colo. Vi s-a parut suparat, abatut? Nu. Era foarte calm, nu iesea din curte, nu pleca”

Familia pentru care baiatul muncea in gospodarie spune ca nu-si explica disparitia acestuia. Isi primise de fiecare data banii pentru munca depusa, mergea la un liceu de mecanica din orasul Titu si nu s-a plans ca ar fi avut probleme care sa-l determine sa plece in lume.

dispse5ALEXANDRU VLĂDESCU, proprietarul gospodăriei: “Noi suntem foarte impresionati de disparitia lui. Nu mi-a venit sa cred! A luat bicileta si a plecat, a zis ca vine mai tarziu, l-am asteptat pana seara tarziu, ca pana la urma sa vina parintii si au intrebat unde e”

Disperate, rudele l-au cautat pe baiat pretutindeni.

LETIŢIA BONDILĂ, mama adolescentului: “E ceva de strigat la cer, e a 9 a zi… Noi n-am putut sa aflam nici ca e mort, nici ca e viu, nimic, nimic…”

dispse1DRAGOŞ BONDILĂ, tatăl adolescentului: “Am cautat miercuri, joi, pe garla, e de negasit. Eu ma tem ca a disparut de mana de om de aici din sat. Sa-i fi facut cineva rau. Asta cred”

Familia l-a sunat incontinuu pe adolescent, dar telefonul este inchis

Dumitru Stefan Dumitrache are 15 ani, un metru 60 inaltime, aproximativ 60 de kilograme, ochi caprui si par blond. Cand a disparut purta o pereche de pantaloni scurti de culoare albastru si un tricou de culoare alba.

dispse3Cine il vede este rugat sa sune la 112 sau sa contacteze cea mai apropiata sectie de politie.

fb-share-icon20

Lasă un răspuns

Social Share Buttons and Icons powered by Ultimatelysocial