25 aprilie 2024
DEZVĂLUIRI ULUITOARE ale liderului PMP Dâmboviţa! Vezi cum a rămas partidul FĂRĂ JUMĂTATE DINTRE ORGANIZAŢII!

DEZVĂLUIRI ULUITOARE ale liderului PMP Dâmboviţa! Vezi cum a rămas partidul FĂRĂ JUMĂTATE DINTRE ORGANIZAŢII!

aradulescuEu am o problemă din cauza lui Florin Popescu, “baronul puilor”, care a fost preşedintele Consiliului Judeţean când era la PDL şi, când a fost propus pentru arestare, era secretar general al PMP. Oamenii de acolo ţin la Popescu, ei spun că, de fapt, a fost sacrificat, că ar fi un exemplu şi am o mare problemă mare, mare cât mine. Jumătate din organizaţii s-au desfiinţat şi de 10 zile mă lupt să le pun la loc, cu alţi oameni, alerg de dimineaţă până seara. Îl simpatizau pe Florin Popescu şi au considerat că a fost trădat. Din 46, câte s-au desfiinţat, 26 le-am făcut înapoi.

Aveţi mult de muncă, după câte se pare.

Aoleu, vin numai la 1 noaptea acasă, aşa îmi pare rău că m-am băgat în astea, dar mi-e ruşine de mine, că pe urmă spune lumea că ăla zice, dar nu face! Nu spune nimeni însă în ce condiţii şi cum. Am învăţat poporul prost. I-am învăţat milogi şi cerşetori şi nu fac nimic fără bani. Sunt mai rău ca o armată de mercenari. Eu mă tot duc după tineri şi le spun să nu mai facă la fel ca ăştia. Nu luaţi bani că ajungeţi la puşcărie, nu faceţi de-astea că mai devreme sau mai târziu le plătiţi! Libertatea nu are echivalent în bani şi prestigiul se câştigă greu, dar se pierde uşor.

Cum îi convingeţi să vină în organizaţie?

Care are convingerea, să vină, le-am spus foarte clar că vrem să facem altfel de politică, fără ca tot timpul să cumperi alegătorul. Dacă să schimbă noua clasă politică, pot să o facă, inclusiv pe mine. Dacă voi vă aşezaţi pe treabă şi eu promit că nu stau nici cinci minute, mă dau în spate, acolo, şi ajut oricând cu un sfat. E bine să începem să schimbăm lucrurile, nu se mai poate aşa. Este OK dacă intră în politică pentru beneficii ulterioare. Astea le-am spus şi eu. Dar întâi munciţi şi, când venim la putere, îţi găseşti să-l angajezi şi pe fii-tu, găseşti şi un loc pentru tine. Dar întâi muncă şi pe urmă beneficii.

Vorbiţi despre acest partid ca şi cum ar fi absolut nou, cu oameni noi, deşi se ştie că în spatele PMP se află Traian Băsescu.

Şi ce, domnul Traian Băsescu reprezintă modul în care partidul va face politică în teritoriu?! Nu toată clasa politică e la fel şi nu poţi să faci un partid fără să ai şi oameni cu experienţă. Nemulţumirea lui Traian Băsescu, atunci când a spus la revedere PDL, s-a referit la faptul că PDL a procedat precum celelalte partide. Dacă eu conduc o echipă de fotbal şi echipa este slabă, degeaba mă condamnaţi pe mine, că nu dau eu goluri, eu sunt antrenor şi nu am decât o singură variantă: să schimb jucătorii.

www.ziarulring.ro

fb-share-icon20

Lasă un răspuns

Social Share Buttons and Icons powered by Ultimatelysocial