Dum. sept. 8th, 2024

ivladuJocuri de culise murdare pentru înlăturarea lui Dumitru Miculescu din PNL Dâmboviţa!

Deputatului Iulian Vladu pare-se că nu i-a picat deloc bine venirea în partid a fostului lider al UNPR, pentru că Miculescu nu acceptă nicio înţelegere cu preşedintele PSD, Adrian Ţuţuianu.

Surse din interiorul PNL Dâmboviţa spun că Vladu e decis mai degrabă să destructureze filiala judeţeană decât să o întărească alături de Miculescu.

Aceleaşi surse ne-au mai informat că deputatul Vladu s-ar fi întâlnit cu liderul PSD şi ar fi pus la cale un plan prin care să îi învrăjbească pe liberali împotriva lui Dumitru Miculescu.

Mai mulţi liberali din judeţ povestesc că au fost contactaţi de co-preşedintele Vladu, care le-ar fi spus lucruri urâte despre Miculescu, pentru a crea un scandal artificial.

Planul de atac se pare că i-a supărat pe liderii de la centru ai PNL, Alina Gorghiu şi Vasile Blaga, care l-ar fi avertizat pe Vladu să se potolească, în caz contrar va pierde şefia organizaţiei judeţene a PNL.

Mai mult, sursele din apropierea deputatului susţin că acesta ar fi primit de la Ţuţuianu un dosar, pe care să îl prezinte la Bucureşti, în care apăreau numele mai multor veterani liberali pe care liderul nu îi are în graţie şi îi vrea îndepărtaţi.

Nimeni nu înţelege însă de ce a apărut acest scandal în interiorul PNL Dâmboviţa, mai cu seamă că venirea lui Miculescu şi a majorităţii membrilor UNPR în rândul liberalilor a însemnat enorm pentru şansele PNL de a câştiga alegerile de anul acesta…