28 aprilie 2024

Găeşti – Descoperirea făcută într-un TIR cu piese pentru frigidere. Paznicii au sunat la 112

irk1Un tânăr din Irak a fost descoperit în remorca unui TIR, la o fabrică de frigidere din Găeşti. Migrantul de 20 de ani s-ar fi ascuns în camionul cu marfa și ar fi vrut să ajungă în Germania.

irk3Însă călătoria lui s-a încheiat la poliție după ce a fost găsit de agenții de pază. Șoferul care l-a transportat susține că nu știa de existența lui.

TIR-ul venise din Turcia şi urma să descarce mai multe componente la fabrica de frigidere din Găești. Nu mică le-a fost mirarea agenţilor de pază când au deschis uşile remorcii şi au dat peste fugarul irakian în vârstă de 20 de ani.

irkCetăţeanul irakian a fost descoperit înghesuit în remorca TIR-ului. Agenţii de pază ai fabricii din Găeşti au anunţat imediat poliţiştii. Aceştia l-au dus la secţie, unde l-au amprentat şi au încercat să afle de unde venea şi încotro se îndrepta.

irk2La volanul TIR-ului se afla un cetăţean turc, care spune că nu ştia nimic despre existenţa bărbatului din remorcă. Alţi şoferi care veniseră cu marfa la fabrică îi confirmă variantă.

irk4Autorităţile fac demersuri pentru că tânărul irakian să fie dus înapoi în ţara sa. Pe numele lui a fost deschis un dosar penal pentru trecere ilegală a frontierei de stat. Şoferul camionului este cercetat pentru trafic de migranţi. El a fost audiat şi a susţinut şi în fața poliţiştilor că habar nu a avut că l-a transportat pe cetăţeanul irakian. În acest caz, cercetările continuă pentru a se stabili dacă omul spune adevărul sau nu.

Sursa: Pro TV

fb-share-icon20

Lasă un răspuns

Social Share Buttons and Icons powered by Ultimatelysocial