26 aprilie 2024
Descoperire şocantă lângă cantonul CFR de la Vulcana Pandele!

Descoperire şocantă lângă cantonul CFR de la Vulcana Pandele!

mortfriUn bărbat de 65 de ani, din Dâmbovița, a fost găsit fără viață la o margine de drum, iar medicii legiști au stabilit că a murit de frig.

Cel mai probabil, spun cunoscuții lui, omului i s-a făcut rău când se întorcea de la cârciumă spre casă, a căzut și nu s-a mai putut ridica. Medicii au constatat apoi fără dubii că a fost răpus de hipotermie.

Bărbatul nu era căsătorit și nu avea copii. Locuia într-o casă dărăpănată și căzuse în patima băuturii. Oamenii spun că, deși avea pensie, nu-și gospodărea banii cum trebuie și trăia în mizerie.

movp1Elena Catrina, vecină:
 Nu prea avea rost de bani, îi bea, nu făcea focul, dormea fără foc, el n-a făcut focul.

Vasile Nae, vecin: Îi plăcea băutura, n-are sobă, vai de mama lui. Un om fără Dumnezeu, nu avea nici casă, nici masă, nimic, vai de capul lui.

movp2Oamenii spun că rudele au încercat să îl ajute, însă fără folos. Ori de câte ori făcea rost de bani, bărbatul îi cheltuia pe băutură.
Aurel Târcă, vecin: Și din cauza frigului și ce o mai fi făcut el pe acolo. A avut o situație mai grea, acum ieșise și el la pensie, avea și el bani.Trupul fără viață a fost descoperit în preajma cantonului CFR.Un trecător a zărit cadavrul și a sunat la 112.

movpLa față locului au sosit polițiștii criminaliști. Aceștia au constatat că decedatul nu prezența urme de violență. Cel mai probabil, spun medicii legiști, acesta și-a pierdut viață din cauza frigului de peste noapte, dar și a consumului exagerat de alcool.

fb-share-icon20

Lasă un răspuns

Social Share Buttons and Icons powered by Ultimatelysocial