2 mai 2024

Descoperire şocantă într-o casă din Bolovani! Cadavrul proprietarului, într-o mizerie de nedescris

mort5Descoperire sumbră la Bolovani, în comuna Cornăţelu. Un pensionar de 70 de ani a fost găsit fără viaţă în locuinţa lui. În ultimele zile, omul nu mai ieşise din casă.

mort7Un vecin a devenit tot mai îngrijorat şi i-a bătut la uşă. A rămas înmărmurit când a zărit cadavrul şi mai ales când a văzut în ce hal trăia sărmanul şi cum s-a prăpădit.

mort2Bărbatul trăia singur, iar vecinii povestesc că era destul de izolat şi îşi petrecea mai tot timpul în casă. Aşa că oamenii nu s-au îngrijorat prea tare când nu l-au mai văzut prin curte.

mort3Vecinii au intrat la bănuieli şi au venit să vadă ce se întâmplă. L-au găsit fără viaţă, în uşă. Când au intrat în interior au rămas înmărmuriţi, era o mizerie de nedescris.

mort4Pensionarul nu a fost căsătorit şi nu avea copii. Trăia dintr-o pensie de 1.000 de lei, din care cheltuia mai mult pe băutura.

mort1Sătenii povestesc că au încercat să îl mai ajute pe bărbat, însă acesta refuză să îi primească în casa lui şi îi ţinea la poartă.

mort6Poliţiştii au deschis un dosar penal pentru moarte suspectă. Trupul fără viaţă a fost dus la serviciul de medicină legală, la Târgovişte, unde medicii vor face autopsia şi vor afla cauza morţii.

fb-share-icon20

Lasă un răspuns

Social Share Buttons and Icons powered by Ultimatelysocial