26 aprilie 2024
Deputatul Daniel-Codruţ Blaga, ales preşedinte al USRPLUS Dâmboviţa

Deputatul Daniel-Codruţ Blaga, ales preşedinte al USRPLUS Dâmboviţa

Comunicat de presă

Târgovişte. 19 iunie 2021. Deputatul Daniel-Codruţ Blaga, ales preşedinte al USRPLUS Dâmboviţa

Deputatul Daniel-Codruţ Blaga a fost ales, vineri, 18 iunie 2021, în funcţia de preşedinte al Organizaţiei Judeţene a USRPLUS Dâmboviţa. Decizia a fost luată cu majoritate de voturi, în cadrul alegerilor interne din cadrului filialei judeţene.

În urma alegerilor, componenţa noii structuri de conducere a USRPLUS Dâmboviţa este următoarea: Daniel- Codruţ Blaga, preşedinte, vicepreşedinţi: Joiţa Andrei Sergiu, Calomfirescu Marius, Năstase Ionuţ, Dumitru Gheorghe Cătălin, Mărgărit Dan, Grecu Alexandra Lucia, Popescu Dragoş, Munteanu Alexandru, Neamţu Daniel, Petrescu Marian, Manea Marinela Daniela, Gogeoiu Gabriel.

Sunt onorat de votul colegilor şi prietenilor mei. De asemenea, simt o mare resposabilitate dată de numărul mare de voturi. Mesajul meu pentru membrii şi simpatizanţii USRPLUS este unul de unitate.

Împreună vom construi o organizaţie puternică, împreună vom realiza proiectele importante pentru comunitate. Plec la acest drum cu onestitate şi cu multă putere de muncă, pentru a realiza cât mai multe dintre planurile pe care ni le-am propus pentru judeţul Dâmboviţa.

Vreau să le mulţumesc tuturor colegilor mei şi să îi asigur de transparenţă în dialog şi activitate.

Cred foarte mult în ideea de a fi un bun lider şi nu în cea de şef”.

Cu prietenie,

Daniel-Codruţ Blaga,

preşedinte USRPLUS Dâmboviţa

fb-share-icon20
Social Share Buttons and Icons powered by Ultimatelysocial