6 mai 2024
Deputatul Daniel Blaga:”România merită să fie condusă de către oameni integri, nu tot de hoți, așa cum a fost obișnuită”

Deputatul Daniel Blaga:”România merită să fie condusă de către oameni integri, nu tot de hoți, așa cum a fost obișnuită”

“Într-un moment în care Ministerul Afacerilor Interne se află în centrul unui scandal fără precedent, din cauza abuzurilor DIPI (mai celebru încă sub numele de „Doi și-un sfert”), instituție care i se subordonează direct și pe care o controlează, ministrul Bode, „legat de scaun” așa cum bine îl știm, e în continuare apărat „cu stoicism” de către Iohannis, PNL și PSD.

Asta după ce, acum 2 zile deja, a fost oficial „uns” drept hoț, furtul său intelectual fiind recunoscut de către UBB. Instituțiile pe care românii se bazează, mai ales în astfel de situații, se fac că plouă, așteptând ca furtuna să treacă.

Noi nu facem acest lucru și-am decis să le reamintim. Și-o vom continua să o facem până când Bode (și nu doar el) va pleca. România merită să fie condusă de către oameni integri, nu tot de către hoți, așa cum a fost obișnuită”, spune deputatul Daniel Blaga, liderul USR Dâmboviţa şi secretar al Biroului Permanent al Camerei Deputaţilor.

fb-share-icon20
Social Share Buttons and Icons powered by Ultimatelysocial