20 aprilie 2024
Deputatul Daniel Blaga, semnal de alarmă despre prezența urșilor în mai multe zone din județ – ”Autoritățile hibernează?!”

Deputatul Daniel Blaga, semnal de alarmă despre prezența urșilor în mai multe zone din județ – ”Autoritățile hibernează?!”

”Ursul trece, autoritățile hibernează?

Mai mulți cetățeni din județul Dâmbovița mi-au semnalat, în ultimele zile, o situație îngrijorătoare.

Oamenii se plâng că au văzut mai mulți urși, în diferite zone ale județului și spun că se tem pentru siguranța lor și ale familiilor lor.

Animalele sălbatice ar fi fost atât în zona Valea Voievozilor, Răzvad, dar și în comuna Mogoșani, iar aseară, în zona Arsuri din orașul Găești.

Înțeleg că la fiecare sesizare făcută de oameni autorităților, acolo ar fi fost trimise câteva echipaje de la jandarmerie, SMURD și poliție.

Din motive care îmi scapă, cei responsabili nu au comunicat nimic oficial cu privire la aceste situații.

De ce? Dezinteres? Nepăsare? Alte interese?

Având în vedere pericolul uriaș la care sunt expuși oamenii, am cerut celor de la Instituția Prefectului Dâmbovița (reprezentantul guvernului în teritoriu), Inspectoratului pentru Situații de Urgență Dâmbovița (ISU – instituția care trimite populației mesaje RO-ALERT) și Agenției Județene a Vânătorilor și Pescarilor Dâmbovița (AJVPS) lămuriri pe acest subiect.

Până acum, concluzia e simplă și amară – ursul trece, autoritățile hibernează…”, a precizat deputatul Daniel Blaga, liderul USR Dâmbovița.

fb-share-icon20
Social Share Buttons and Icons powered by Ultimatelysocial