16 aprilie 2024
Deputatul Daniel Blaga: “România și românii merită orașe incluzive, sigure și funcționale”

Deputatul Daniel Blaga: “România și românii merită orașe incluzive, sigure și funcționale”

“Ziua de 1 aprilie m-a găsit, alături de colegii mei Oana Cambera, Dan Hodos, Simina Tulbure, Iulian Lorincz, Raul Andrei Apostoiu la decernarea premiilor SCIA – Smart City Industry Awards , eveniment care a avut loc la Palatul Parlamentului și care și-a propus să evidențieze și să celebreze, la fel ca-n anii trecuți, bunele practici din domeniile administrative, tech sau de mediu și care vizează soluții inovatoare menite să ajute comunități întregi. România și românii merită, e clar, orașe incluzive, sigure și funcționale iar oamenii din spatele acestor proiecte merită să facă un pas în față!

🏆 Sunt bucuros să văd că profesioniștii USR din administrația locală depun o muncă excelentă iar faptul că Brașovul, condus de Allen Coliban și Flavia Boghiu , a câștigat premium pentru ”Best Smart City Project” reprezintă o încununare a acestor eforturi. Sunt fericit de asemenea pentru Octavian Berceanu , unul dintre oamenii care s-au implicat atât de mult în activități de mediu, câștigător al Premiului pentru Activitatea Continuă Depusă Pentru Protejarea Mediului (sunt de altfel convins de faptul că-l vom vedea în anii care urmează pe acest podium și pe colegul meu Dragoş Popescu, un alt profesionist care luptă neîncetat pentru protejarea mediului).

📲 Vremea „dosarului cu șină”, a birocrației excesive și a lipsei profunde de soluții trebuie să apună iar profesioniștii reali trebuie încurajați să se implice tot mai mult. Și sprijiniți în demersurile lor, pentru ca noi, cu toții, să putem beneficia în anii care vin”, a precizat deputatul Daniel Blaga, liderul USR Dâmboviţa.

fb-share-icon20
Social Share Buttons and Icons powered by Ultimatelysocial