28 martie 2024
Deputatul Daniel Blaga: “Gânduri bune şi putere de muncă, tuturor contabililor români”

Deputatul Daniel Blaga: “Gânduri bune şi putere de muncă, tuturor contabililor români”

“Am răspuns cu bucurie, ieri, invitaţiei de a participa la evenimentul organizat de CECCAR Dâmboviţa, cu prilejul Zilei Naţionale a Contabilului Român.

Am întâlnit unii dintre cei mai buni profesionişti ai judeţului, alături de care am discutat despre bune şi rele, în domeniul financiar.

Corpul experţilor contabili este compus din oamenii pe care ne bazăm extrem de mult pentru bunul mers al activităţii economice.

Sub sloganul “Tradiţie pentru viitor. Evoluăm împreună”, evenimentul a avut ca temă Business reloaded. Rolul profesionistului contabil în asigurarea rezilienţei afacerilor.

Au fost dezbateri utile, iar cei mai performanţi membri CECCAR au fost premiaţi.

Ştim că munca de contabil nu este nici pe departe uşoară şi nu poate fi profesată de oricine. Pentru pasiune, dăruire, seriozitate şi profesionalism, trasmit tuturor celor care lucrează în acest domeniu să aibă multă putere de muncă, să fie sănătoşi şi să îşi continue activitatea cu acelaşi devotament.

La mulţi ani!”, a transmis deputatul Daniel Blaga, liderul USR Dâmboviţa şi secretar al Biroului Permanent al Camerei Deputaţilor.

fb-share-icon20
Social Share Buttons and Icons powered by Ultimatelysocial