6 mai 2024
Deputatul Daniel Blaga: ”Compania de Apă Târgoviște Dâmbovița SA continuă să își bată joc de zecile de mii de dâmbovițeni pe care i-a înșelat. Nu are de gând să recalculeze facturile”

Deputatul Daniel Blaga: ”Compania de Apă Târgoviște Dâmbovița SA continuă să își bată joc de zecile de mii de dâmbovițeni pe care i-a înșelat. Nu are de gând să recalculeze facturile”

”Compania de Apă Târgoviște Dâmbovița SA continuă să își bată joc de zecile de mii de dâmbovițeni pe care i-a înșelat. Nu are de gând să recalculeze facturile.

Compania de Apă Târgoviște Dâmbovița SA continuă să își bată joc de zecile de mii de dâmbovițeni pe care i-a înșelat, după ce la începutul anului trecut a majorat tarifele, dar fără să îi notifice în prealabil despre noile modificări de tarif așa cum prevede legea.

Revoltați, noi cei de la USR, împreună cu peste 2000 de clienți care se consideră înșelați, am cerut recalcularea facturilor, așa cum era normal.

Petiția noastră a strâns peste 2000 de semnături pe care le-am înaintat șefilor CATD, cu speranța că vor înțelege că nu au procedat corect și vor repara situația pe cale amiabilă.

Compania de Apă însă ne răspunde evaziv, cu tupeu și fără logică. Ne spune că a pus în aplicare o decizie a Autorității de Reglementare pentru Serviciile de Utilități Publice și gata, s-a spălat pe mâini cu noua majorare!

Nu despre asta este vorba! Este vorba că le-ați cerut mai mulți bani oamenilor fără să îi înștiințați anterior că o să faceți acest lucru! Asta vă reproșăm! Din cauza asta vă cerem în continuare recalcularea facturilor.

Și nu o spunem doar noi. Sunt instituții ale statului care spun că ați încălcat legea. Iar instanța urmează să stabilească exact cine are dreptate – dumneavoastră, boșii companiei de apă, cu salarii care fac valuri, sau miile de clienți înșelați”, spune Daniel Blaga, liderul USR Dâmbovița.

fb-share-icon20
Social Share Buttons and Icons powered by Ultimatelysocial