20 aprilie 2024

Deputatul Carmen Holban, demers în ajutorul Maternităţii Târgovişte

cholbanGRUPUL PARLAMENTAR PSD

INTERPELARE

Adresată : Domnului FLORIAN DOREL BODOG

Ministrul Sănătății

De către Dna Deputat: HOLBAN GEORGETA CARMEN

Circumscripția electorală: 16 – Dâmbovița

Grupul parlamentar: PSD

Ședința Camerei Deputaților din data de 20.11.2017

Obiectul interpelării: Lipsa unui raspuns oficial din partea Ministerului Sanatatii in ceea ce priveste „nivelul final de ierarhizare” a Sectiei Neonatologie a Spitalului Judetean de Urgenta Targoviste.

Domnule Ministru,

Vă interpelez în legătură cu raspunsul pe care Spitalul Judetean de Urgenta Targoviste il asteapta de aproape 5 luni, referitor la transformarea maternitatii de grad 2 in maternitate de grad 3.

Daca raspunsul la interpelarea din 28.03.2017 privind infiintarea comisiei de evaluare a fost citez:

„In ceea ce priveste Maternitatea Targoviste dupa primirea Procesului verbal intocmit de catre DSP Dambovita vom convoca Consiliul National de Experti pentru stabilirea nivelului final de ierarhizare a unitatii sanitare”, va amintesc Domnule Ministru ca DSP Dambovita a trimis Procesul Verbal de cateva luni de zile.

Pe data de 17 noiembrie a fost „Ziua Mondiala a prematurului”, sarbatorita si in cadrul Spitalului Judetean De Urgenta Targoviste. Intrebarea pusa cu ocazia acestui eveniment privind ierarhizarea unitatii sanitare a ramas fara raspuns.

Avand in vedere aceste aspecte va rugam analizati posibilitatea primirii unui raspuns oficial de catre sectia de Neonatologie a Spitalului Judetean de Urgenta Targoviste.

Solicit răspuns scris.

Data Cu deosebită considerație,

20.11.2017 Deputat PSD de Dâmbovița

HOLBAN CARMEN GEORGETA

 

fb-share-icon20

Lasă un răspuns

Social Share Buttons and Icons powered by Ultimatelysocial