3 mai 2024
DEPĂŞIRE MORTALĂ! Şoferul unui microbuz şi-a pierdut viaţa după ce s-a izbit violent de un autobuz cu navetişti!

DEPĂŞIRE MORTALĂ! Şoferul unui microbuz şi-a pierdut viaţa după ce s-a izbit violent de un autobuz cu navetişti!

Un sofer, in varsta de 27 de ani, din Buzau, si-a pierdut viata, in aceasta dimineata, pe Drumul National 72, ce leaga Targoviste de Ploiesti.

Barbatul conducea un microbuz de marfa incarcat cu carne de pui.

Aproape de localitatea I.L.Caragiale, dupa trecerea unei cai ferate, se pare ca tanarul s-a angajat in depasirea mai multor masini si s-a izbit frontal cu un autobuz plin cu navetisti.

Cinci dintre calatorii din autobuz au fost raniti, iar soferul microbuzului, ramas incarcerat, a decedat in pofida eforturilor salvatorilor veniti la fata locului.

“A fost o coloana de tiruri, s-a bagat in depasire, mi-a iesit in fata, a venit si tare. N-ati avut ce face sa-l evitati? Ce sa mai, uitati ca e si santul asta, unde sa ma mai duc, ca rasturnam autobuzul?”, ne-a declarat Octavian Dinulescu, şoferul autobuzului.

“Conducatorul unei autoutilitare a patruns pe contrasens, a intrat in coleziune frontala cu un autobuz, a rezultat decesul conducatorului si ranirea a altor 5 persoane din autobuz”, ne-a precizat comisarul şef Ioan Niculae, şeful Poliţiei Rutiere Dâmboviţa.

Vezi video la Ştirile ProTV!

fb-share-icon20

Lasă un răspuns

Social Share Buttons and Icons powered by Ultimatelysocial