28 aprilie 2024
Depăşire DEMENTĂ! Uite cum era să omoare doi oameni nevinovaţi, după o goană nebună, la Dărmăneşti! A răsturnat o cisternă!

Depăşire DEMENTĂ! Uite cum era să omoare doi oameni nevinovaţi, după o goană nebună, la Dărmăneşti! A răsturnat o cisternă!

O depasire neregulamentara era sa-i coste viata pe trei barbati, la Darmanesti!

Soferul masinii in care se aflau a intrat in depasirea a doua tiruri fara sa se asigure.

O cisterna ce venea din sens opus n-a mai putut evita impactul si ca sa nu-i izbeasca total, soferul acesteia a tras cat a putut de volan pana ce s-a rasturnat in santul din apropiere.

Din cauza ca pe asflat se imprastia combustibil de la cisterna martorii au chemat de urgenta pompierii.

Soferul Daciei recunoaste ca vina pentru producerea accidentului ii apartine.

Se intorcea de la Galati si urma sa ajunga la Ivanesti. Pe drumul ce leaga Ploiestiul de Targoviste s-a grabit spre casa, iar asta a fost cat pe ce sa se transforme intr-o nenorocire.

“Am intrat in depasire si mai erau inca doua masini in fata mea si n-am mai apucat sa revin pe banda si s-a intamplat ce s-a intamplat. Aveati viteza mare? Cam o suta”, ne-a declarat Florin Sava.

Soferul cisternei a fost cel care le-a salvat viata celor din Dacie. Conducea prudent si asa a reusit sa evite impactul mortal

“Am dat pe margine sa evit, altfel nu mai era unul acum. Nenorocire, nenoricire, nu asa. Am intrat in balans, lichidul m-a tras intr-o parte”, ne-a povestit Marin Rotaru, soferul cisternei.

Pasagerii din Dacie se inchina la Dumnezeu si cu greu isi revin din socul pe care l-au trait cand au vazut cisterna in calea lor.

“Era sa ne omoare. Multumim lui Dumnezeu, era sa fim morti acum!”, plangea Ion Stanescu, unul dintre pasagerii din Dacia Logan.

“Cistrena era rasturnata pe dreapta, prezenta scurgeri de carburant si lubrefianti, fiind incarcata cu 18 tone de namol neporcesat. Exista pericol”, ne-a precizat lt.Ionut Carpenaru, din cadrul ISU Moreni.

Traficul a fost ingreunat in zona cateva ore

fb-share-icon20

Lasă un răspuns

Social Share Buttons and Icons powered by Ultimatelysocial