28 martie 2024
Exclusivitate! Surse – Comisarul şef Denis Pîrvu, noul inspector şef adjunct al Poliţiei Dâmboviţa!

Exclusivitate! Surse – Comisarul şef Denis Pîrvu, noul inspector şef adjunct al Poliţiei Dâmboviţa!

denis

Site-ul de ştiri targovistenews.ro a aflat în exclusivitate că vor avea loc schimbări la vârful Inspectoratului Judeţean de Poliţie Dâmboviţa!

Actualul inspector şef adjunct Alexandru Vulpe va fi înlocuit din funcţie cu Denis Pîrvu, şeful Serviciului Investigaţii Criminale.

Comisarul şef Pîrvu a condus S.I.C. timp de patru ani.

Este absolvent al Academiei de Politie „Alexandru Ioan Cuza”, promoţia 2001, arma POLIŢIE, fiind repartizat ca ofiţer la Politia Municipiului Tîrgovişte.

În perioada : 2001-2006 – ofiţer operativ în cadrul Poliţiei Municipiului Tîrgovişte;

2006 – 2009 ofiţer specialist II pe linie de grupări infracţionale în cadrul Serviciului de Investigaţii Criminale Dâmboviţa;

2009 – 2010 – ofiţer specialist I în cadrul Brigăzii de Combatere a Criminalităţii Organizate Dâmboviţa şi Serviciul CCO Dâmboviţa;

2010 – 2012 – şef al Biroului de Combaterea Infracţiunilor contra Patrimoniului şi Grupări Infracţionale din cadrul Serviciului de Investigaţii Criminale Dâmboviţa;

2012 – 2014 – şef al Serviciului de Investigaţii Criminale Dâmboviţa;

În perioada de la încadrare şi pânã în prezent comisarul şef de politie s-a implicat în realizarea misiunilor în care a fost angrenat, a acţionat în zona sa de responsabilitate pentru prevenirea şi combaterea faptelor de naturã penalã.

Ofiţerul s-a remarcat pe linia monitorizării şi destructurării grupărilor infracţionale, atât pe linie de investigaţii criminale cât şi pe linie de criminalitate organizată, fiind ofiţer de caz în dosarul privind arestarea unei grupări periculoase.

Ca şef al Biroului de Combaterea Infracţiunilor contra Patrimoniului şi Grupări Infracţionale comisarul şef de politie Denis Pîrvu a coordonat activităţile pe linia monitorizării stărilor conflictuale latente şi destructurării grupărilor infracţionale, obţinând personal informaţii foarte bune şi implicându-se în soluţionarea unor dosare penale privind acte de violenţă, distrugeri de autoturisme prin incendiere, deţinerea de arme letale fără drept, rezultatele obţinute fiind remarcabile.

Ca şef al Serviciului de Investigaţii Criminale Dâmboviţa, Denis Pîrvu a coordonat foarte bine activitatea pe toate liniile de muncă. Pe linie de violenţă au fost soluţionate cu celeritate, prin identificarea autorilor toate cele 7 infracţiuni de omor înregistrate în anul 2013, precum şi celelalte dosare privind tentative de omor şi LCM.

Pe linie de grupări infracţionale au fost obţinute rezultate deosebite tot prin implicarea directă a şefului de serviciu, fiind destructurate grupări care acţionau pe linie de şantaj, furturi şi tâlhării, reuşinduse reţinerea unui număr de 45 suspecţi în anul 2013.

Denis Pîrvu a absolvit următoarele cursuri :

2006 Masterat Management – Univ. Valahia Tîrgovişte;

2008 Masterat Managementul Informaţiilor – Univ. Valahia Tîrgovişte;

2008-2012 – cursuri specialitate cu ofiţeri din cadrul Poliţiei Germane şi Poliţiei Franceze organizate în cadrul IGPR;

2013 Colegiul Naţional de Afaceri Interne – Academia de Poliţie.

fb-share-icon20

Lasă un răspuns

Social Share Buttons and Icons powered by Ultimatelysocial