28 aprilie 2024
De luni, Jurnal de Dâmboviţa îţi dublează porţia de sport! Citeşte din culisele redacţiei!

De luni, Jurnal de Dâmboviţa îţi dublează porţia de sport! Citeşte din culisele redacţiei!

Am ajuns şi aici. Începând de luni, „Jurnal de Dâmboviţa” devine mai consistent ca număr de pagini, informaţiile vor fi mai multe, iar cerinţele mai mari. Din cele 12 pagini ale ziarului, patru vor fi acoperite cu articole sportive, de la editoriale, anchete, reportaje, interviuri şi până la cronici de meci, rezultate sau clasamente din toate sporturile, la toate categoriile de vârstă şi la toate nivelurile, urmând să cuprindem tot ce mişcă prin fenomenul sportiv local.

Proiectul este unul atractiv, poate cel mai îndrăzneţ care a existat vreodată în presa dâmboviţeană şi trebuia făcut, cererea de informaţie sportivă fiind tot mai mare, lucru dovedit de statistici, de vânzări sau de vizualizările pe internet. În plus, vine într-un moment în care mulţi ne cântă prohodul şi ne cred terminaţi, după ce patronatul a cedat licenţele pentru radio şi televiziune.

În momentul în care am început colaborarea cu Trustul Artpress, se întâmpla în luna februarie, recunosc că nu credeam ca în mai puţin de un an să obţin o creştere a numărului de pagini sportive de la una la patru şi poziţia de redactor şef adjunct. Nu funcţia mă încântă pe mine, chiar dacă recunosc că mă onorează, ci faptul că am descoperit mediul perfect să mă desfăşor ca jurnalist sportiv, găsind aici sprijin, înţelegere şi respect.

Ca în orice muncă de echipă, e greu să reuşeşti fără oameni de valoare şi de încredere. Pe unii i-am găsit aici, pe alţii i-am atras în acest proiect, iar echipa se rodează din mers şi mai poate atrage elemente care să ni se potrivească.

Pe lângă domnii Tinel Aldea şi Dumitru Ciobanu, seniorii paginilor sportive, l-am mai adus alături pe Ionel Pitaru, un specialist în fotbal de la care avem tot timpul de învăţat, pentru ca din urmă să urce frumos colegul Ionuţ Parghel. Pe lângă noi vreau să mai crească în linişte şi cu răbdare tineri pasionaţi, cu aplecare către presa sportivă, asta pentru că şi aici se apropie momentul unui schimb de generaţii.

Nimic din toate acestea nu ar avea forţă fără cei care sunt în spatele nostru, colegii de la culegere, tehnoredactare, corectură, tipărire, difuzare sau vânzare, un lanţ întreg de oameni care muncesc pentru ca dumneavoastră să fiţi informaţi corect şi la timp. Peste noi, marile merite le aparţin şefilor, cei care finanţează această desfăşurare de forţe şi care ne-au acordat credit total, într-un domeniu în care Trustul Artpress a mai făcut performanţe, în urmă cu ani buni. Şi atunci, dar şi acum, a rămas în angrenaj Mirela Ivan-Nobel, un secretar general de redacţie de mare valoare şi potenţial, pentru care am un imens respect profesional şi uman.

Vom trece la un alt nivel şi ne aşteaptă şi mai multă muncă, dar ne place şi nu simţim greutăţile. Nu vrem să ne oprim aici, avem şi alte proiecte sportive, însă toate la timpul lor. Vă mulţumim pentru încredere, pentru interes şi vrem să ne menţinem la nivelul aşteptărilor dumneavoastră!

Costin Mihai | costin.mihai@artpress.ro

fb-share-icon20

Lasă un răspuns

Social Share Buttons and Icons powered by Ultimatelysocial