27 aprilie 2024

De Florii, unii au sărbătorit, alţii au pătimit!

www.mariusbuga.ro_images_rutieristiDe Florii, poliţia dâmboviţeană la datorie!

În perioada 4-5 aprilie a.c., cu prilejul Sfintelor Sărbători de Paști de cult Catolic și a Floriilor de cult Ortodox, peste 170 de poliţişti din cadrul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Dâmboviţa au acţionat suplimentar faţă de cei care se aflau în dispozitivul curent de ordine şi siguranţă publică, pentru prevenirea şi descurajarea oricăror evenimente care ar fi putut tulbura liniştea cetăţenilor.

Astfel, nu au fost înregistrate evenimente deosebite care să afecteze climatul de ordine şi siguranţă publică.

În urma activităţilor desfăşurate, poliţiştii au constatat 7 infracţiuni în flagrant delict şi au aplicat 455 de sancţiuni contravenţionale.

Din totalul amenzilor, 63 au fost pentru încălcarea ordinii şi liniştii publice, în conformitate cu prevederile Legii 61/1991 şi 18 la Legea 12/1990 privind protejarea populaţiei împotriva unor activităţi comerciale ilicite.

Totodată, au fost aplicate 347 de sancţiuni contravenţionale pentru nerespectarea regulilor de circulaţie, din care 195 pentru exces de viteză şi 3 pentru conducerea unui autovehicul sub influenţa băuturilor alcoolice.

Ca măsură complementară, poliţiştii rutieri au reţinut 6 permise de conducere şi au retras 7 certificate de înmatriculare.

fb-share-icon20

Lasă un răspuns

Social Share Buttons and Icons powered by Ultimatelysocial