12 mai 2024
De ce nu a fost niciun accident mortal, ieri, pe drumurile din Dâmboviţa

De ce nu a fost niciun accident mortal, ieri, pe drumurile din Dâmboviţa

poliCOMUNICAT DE PRESĂ

Inspectoratul de Poliție Județean Dâmbovița vă informează:

În cadrul Conferinţei Organizaţiei Poliţiilor Rutiere din Europa – TISPOL, organizată la Dublin, a fost lansat Proiectul EDWARD, destinat conştientizării tuturor categoriilor de participanţi la traficul rutier, cu privire la riscurile la care se expun în situaţia în care nu respectă regulile de circulație.

EDWARD – The European Day Without A Road Death”şi-a propus ca ieri, 21 septembrie, să fie Ziua europeană fără niciun accident rutier mortal.

Poliţiştii din Dâmbovița acţionează la nivelul întregului judeţ pentru susţinerea proiectului Edward, în cadrul Campaniei naţionale de educaţie rutieră „Alege viaţa!”.

Activitățile derulate vizează creşterea gradului de siguranţă rutieră prin prevenirea şi combaterea excesului de viteză, a conducerii sub influenţa băuturilor alcoolice sau nerespectarea prevederilor legale privind traversarea şi portul centurii de siguranţă, întrucât comportamentul participanţilor la traficul rutier rămâne cel mai important obstacol în îndeplinirea obiectivelor în domeniul siguranţei rutiere.

fb-share-icon20

Lasă un răspuns

Social Share Buttons and Icons powered by Ultimatelysocial