23 aprilie 2024
De ce nu a fost inaugurat centrul ISU din Târgovişte

De ce nu a fost inaugurat centrul ISU din Târgovişte

centru-isu„În prima sesiune de depunere a proiectului pentru reabilitarea Şcolii de Cavalerie, solicitarea noastră a fost respinsă pe motiv că nu facem dovada proprietăţii asupra terenului. Suntem la momentul acesta în contestaţie administrativă şi urmează să ne adresăm instanţei de judecată.

Problema proprietăţii terenului este legată de predarea celor 10 apartamente către Ministerul Afacerilor Interne. La cea de-a doua sesiune de depunere a proiectelor, pe Axa 5, am redepus proiectul privind reabilitarea Şcolii de Cavalerie, la care am anexat documentaţiile pentru cele 7 apartamente care sunt deja achiziţionate.

Evident că o să depunem, în completare, în zilele următoare, şi documentaţiile privind cele 3 apartamente şi practic dovedim că ne-am îndeplinit obligaţia pentru toate cele 10 apartamente, urmând să facem transferul din domeniul public al judeţului în domeniul public al statului. Aceeaşi problemă a apartamentelor şi Centrul Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă ISU va fi invocată şi de Compania Naţională de Investiţii (CNI), pentru construcţia stadionului, unde am depus deja toate documentaţiile.

Cu toate eforturile pe care le-am făcut, nu am reuşit să finalizăm Centrul ISU în luna decembrie, aşa cum ne-am propus, iar vina aparţine constructorului. Însă el va fi gata în primele două săptămâni ale lunii ianuarie 2017.

Deci, practic până la sfârşitul lunii ianuarie, putem face dovada că ne-am îndeplinit integral obligaţiile asumate prin hotărâre de guvern, şi astfel putem face dovada unei proprietăţi care nu are niciun fel de sarcină”, a spus preşedintele Adrian Ţuţuianu la ultima şedinţă extraordinară din anul 2016.

fb-share-icon20

Lasă un răspuns

Social Share Buttons and Icons powered by Ultimatelysocial