28 martie 2024

Proiect de 1 milion de euro, la Niculeşti. 11 kilometri de drumuri vor fi pietruite

primarniculesti„Pe programe europene am în desfăşurare două proiecte… Am pe fosta Măsură 1.2.5 un proiect pentru drumuri de exploataţie agricolă. Este un proiect în valoare de 1 milion de euro şi sunt cuprinse 11 kilometri de drumuri de exploataţie agricolă. Este vorba de infrastructura rutieră agricolă din satele toate satele comunei Niculeşti.

Pe aceste drumuri nu se va turna asfalt, ci vor fi pietruite pentru ca oamenii să aibă un acces mai facil la terenurile agricole pe care le au în localitate. Proiectul se derulează prin AFIR.

Mai am un proiect pe Măsura 7.2 de extindere a reţelei de alimentare cu apă şi canalizare în satele Niculeşti şi Ciocănari. Este un proiect în valoare de 1,5 milioane de euro.

Reţeaua are o lungime de 7 kilometri.Vor beneficia de acest proiect în jur de 500 de gospodării. Proiectul se află deja în faza de licitaţie pentru că proiectul a fost depus pentru finanţare în anul 2015 şi abia în 2016 a fost aprobat şi acum suntem pe ultima sută de metri.

Se termină licitaţia publică şi după aceea încep lucrările. Eu sper ca pe la 1 aprilie că pot să dau ordinul de începere a lucrărilor. Şi acest proiect se derulează tot prin Agenţia pentru Finanţarea Investiţiilor Rurale”, a declarat primarul comunei Niculeşti, Dorinel Soare.

fb-share-icon20

Lasă un răspuns

Social Share Buttons and Icons powered by Ultimatelysocial