4 mai 2024

De ce fugea de poliţişti acest tânăr din Moreni!

www.mariusbuga.ro_images_margineni1Un bărbat care se sustrăgea executării unei pedepse privative de libertate, depistat de poliţiştii morenari

Poliţiştii din cadrul Poliţiei Municipiului Moreni au depistat un tânăr, de 24 de ani, din localitatea I. L. Caragiale, pe numele căruia instanţa de judecată a emis un mandat de executare a pedepsei închisorii.

Acesta a fost condamnat la executarea unei pedespse privative de libertate pentru o perioadă de 2 ani şi 8 luni, pentru comiterea infracţiunii de „furt calificat”.

Tânărul a fost arestat şi depus în cadrul Penitenciarului de Maximă Siguranţă Mărgineni.

Un tânăr a fost surprins în timp ce conducea un autoturism pe drumurl public, deşi nu avea acest drept

În noaptea de 18/19 mai 2015, poliţiştii rutieri din cadrul Poliţiei Oraşului Titu au oprit, pentru control, pe DN 7, un autoturism condus de un tânăr, de 24 de ani, din Potlogi.

În urma verificărilor efectuate, poliţiştii au stabilit că tânărul avea exercitarea dreptului de a conduce autovehicule suspendată.

În cauză, a fost întocmit dosar penal pentru comiterea infracţiunii de „conducere pe drumurile publice a unui autovehicul de către o persoană căreia exercitarea dreptului de a conduce i-a fost suspendată”.

fb-share-icon20

Lasă un răspuns

Social Share Buttons and Icons powered by Ultimatelysocial