28 martie 2024
De ce au apărut mascații pe străzile din Titu!

De ce au apărut mascații pe străzile din Titu!

tituRazie a poliţiştii dâmboviţeni pentru siguranţa cetăţenilor din Titu

Poliţiştii din cadrul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Dâmboviţa au acţionat pentru prevenirea şi combaterea faptelor antisociale şi menţinerea unui climat de ordine şi siguranţă civică pe raza oraşului Titu.

Astfel, poliţiştii din cadrul structurilor de ordine publică şi poliţie rutieră, investigaţii criminale, investigarea criminalităţii economice, de la criminalistică şi poliţiştii din cadrul formaţiunilor de arme, explozivi şi substanţe periculoase, sprijiniţi de luptători de intervenţie rapidă au acţionat pentru prevenirea şi combaterea fenomenului infracţional.

În cadrul acţiunii, au fost constatate 3 infracţiuni, dintre care două la regimul rutier şi una de natură economică.

Totodată, poliţiştii au aplicat 81 de sancţiuni contravenţionale, în cuantum de 27.800 de lei şi au ridicat în vederea confiscării bunuri în valoare de 2.000 de lei.

24 de şoferi au fost amendaţi pentru neportul centurii de siguranţă, 3 pentru nerespectarea regulilor instituite la trecerile la nivel cu calea ferată, 2 pentru lipsa asigurării obligatorii de răspundere civilă auto şi 12 pentru lipsa documentelor prevăzute de lege.

De asemenea, alţi 10 conducători auto au fost sancţionaţi contravenţional pentru lipsa rovinietei.Ca măsură complementară, poliţiştii au reţinut 3 seturi de plăcuţe cu numere de înmatriculare.

 

 

 

 

fb-share-icon20

Lasă un răspuns

Social Share Buttons and Icons powered by Ultimatelysocial