30 aprilie 2024

Dărmăneşti – Cum să te urci la volan ATÂT DE BEAT?!

www.mariusbuga.ro_images_alcoolPatru persoane sunt cercetate de poliţişti pentru infracţiuni la regimul rutier

Poliţiştii rutieri din cadrul Poliţiei Municipiului Moreni au oprit pentru control, pe DN 72, un autoturism condus de un bărbat, de 47 de ani, din Dărmăneşti.

Întrucât conducătorul auto emana halenă alcoolică, poliţiştii au procedat la testarea acestuia cu aparatul etilotest, rezultatul fiind de 0.54 mg/l alcool pur în aerul expirat, motiv pentru care a fost condus la spital pentru prelevarea de mostre biologice în vederea stabilirii cu exactitate a îmbibaţiei alcoolice.

Bărbatul este cercetat pentru comiterea infracţiunii de „conducere pe drumurile publice de către o persoană care se află sub influenţa alcoolului”.

De asemenea, poliţiştii din Titu au depistat un tânăr, de 27 de ani, în timp ce conducea un autoturism, pe raza localităţii Potlogi, deşi nu poseda permis de conducere pentru nicio categorie de vehicule.

Poliţiştii au întocmit un dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunii de „conducere pe drumurile publice a unui autovehicul de către o persoană care nu posedă permis de conducere”, urmând ca la finalizarea cercetărilor să se propună soluţie legală prin Parchet.

Alţi doi conducători auto sunt cercetaţi pentru comiterea infracţiunii de „punere în circulaţie sau conducere pe drumurile publice a unui autovehicul neînmatriculat sau neînregistrat, potrivit legii”, după ce au fost depistaţi pe raza oraşului Găeşti, în timp ce se deplasau cu autoturisme neînmatriculate în circulaţie.

fb-share-icon20

Lasă un răspuns

Social Share Buttons and Icons powered by Ultimatelysocial