29 martie 2024
Dani Mocanu, adus în cătuşe la Tribunalul Dâmboviţa! Ce declaraţii au făcut iubita şi tatăl manelistului

Dani Mocanu, adus în cătuşe la Tribunalul Dâmboviţa! Ce declaraţii au făcut iubita şi tatăl manelistului

danim4Cantaretul de manele Dani Mocanu, alaturi de fratele sau si alti patru suspecti au fost retinuti de politisti pentru trafic de persoane, proxenetism si spalare de bani!

danim5Anchetatorii spun ca reteaua din care facea parte si manelistul ar fi obligat mai multe tinere sa se prostitueze in Anglia si in Irlanda.

danim3Pe urma lor, suspectii ar fi facut multi bani, din care si-ar fi ridicat vile si si-ar fi cumparat masini de lux.

Avocatii si rudele celor cercetati sustin insa ca totul este o razbunare si ca nu ar fi probe care sa le dovedeasca vinovatia. Prin urmare, cer sa fie lasati in libertate. Cazul, la care si-au adus aportul si politistii targovisteni, este unul cu greutate…

danim1LENA, iubita lui Dani Mocanu: “Sunt convinsa ca toate declaratiile care au fost date de aceste domnisoare vor trebui si dovedite. Pentru ca este grav sa acuzi pe cineva de anumite lucruri fara sa ai dovezi impotriva persoanei respective. Dani nu a avut nici macar o amenda pentru o parcare gresita. Este prima data cand are probleme cu politia…”

danim2Tatăl lui Dani Mocanu: “Nu ma asteptam la nimic rau din partea copiilor mei, va spun sincer, cu mana pe inima! Stiu modul cum mi-am crescut copiii. Nu provin dintr-o familie dezorganizata, i-am crescut, i-am educat. Stiu ca el mergea la diferite spectacole, e un simplu cantaret de manele, atata tot. Sunt multe persoane care ii vor raul, se procedeaza cu mesaje, cu amenintari, cineva i-a intins o capcana. Un copil de 25 de ani nu comanda o retea intreaga”

fb-share-icon20

Lasă un răspuns

Social Share Buttons and Icons powered by Ultimatelysocial