16 aprilie 2024
Dâmboviţenii au cucerit Serbia!

Dâmboviţenii au cucerit Serbia!

victSucces dâmbovițean în Serbia
Componenții Grupului Național ”Clubul Victorioșilor” și cei ai Trupei “Junior Celebrity” Torak au cucerit multe și mari premii la Uzdin, în Republica Serbia

Roxana Florentina Clopotaru a cucerit Trofeul Festivalului ”BunaVestire” de la Uzdin / Serbia – ediția a XV-a. De asemenea, a obținut Locul I la secțiunea de Recitare Adulți. Octavian Șerban a cucerit Locul II la secțiunea de Recitare de Poezie Creștină și Locul II la Recitare / secțiunea Clase Primare. Kornel Mili a primit Locul III la Recitare / Secțiunea Ciclu Gimnazial. Laura Okolișan a obținut o meritată mențiune la Secțiunea Recitare Preșcolari.
Melisa și Alisia Babesku au avut evoluții minunate. În jur de 100 de copii și tineri din Voivodina, Caransebeș, Timișoara, Mănăștur și Târgoviște au participat la acest festival, desfășurat în sala Casei de Cultură ”Doina”, din Uzdin, în organizarea Societății Literar Artistice ”Tibiscus”, din localitate.
De menționat este faptul că Trofeul Festivalului se acordă pentru a doua oară. Și primul Trofeu a fost cucerit tot de o componentă a Clubului Victorioșilor: Elena Molea, din Caransebeș ( județul Caraș Severin ).
Deplasarea delegației dâmbovițene a fost asigurată de Consiliul Local și Primăria comunei Gura Ocniței, la inițiativa domnului primar Sorin Ioniță. Roxana Clopotaru este locuitoare a satului Adânca, ce aparține comunei Gura Ocniței și este elevă a Colegiului Național ”Constantin Carabella” din Târgoviște. Octavian Șerban este elev al Colegiului Național ”Constantin Cantacuzino” din Târgoviște.
Instructorii acestor copii și tineri sunt Viorica și Victor Mihalache. 
fb-share-icon20

Lasă un răspuns

Social Share Buttons and Icons powered by Ultimatelysocial