20 aprilie 2024
Distracţie pentru prichindei, la Târgovişte!

Distracţie pentru prichindei, la Târgovişte!

Arenele de Joacă JUNIOR se înnoiesc de Paşte cu instalaţie de tiroliană, piscină cu bile şi o mini-gospodărie ţărănească

La nici trei luni de la inaugurare, Arenele de Joacă JUNIOR, din incinta Casei Sindicatelor din Târgovişte şi-au făcut foarte mulţi prieteni. Aici copiii vin să se distreze, să se joace şi să îşi sărbătorească onomasticile, sau anii împliniţi.

Şi deja au intrat în tradiţie Petrecerile Speciale, cum au fost cele de la deschidere, cele ale Primăverii, iar în săptămânile acestea, manifestări în cadrul săptămânii Şcoala Altfel, Petrecerile Vacanţei. Ale Florilor şi Super-petrecerile de Paşte. De Florii ( 7 şi 8 aprilie ), de la orele 10,oo şi 16,oo copiii ce poartă nume de flori au reducere ( vor plăti doar 10 lei pentru o petrecere de 3 ore ), în timp ce ceilalţi vor achita un bilet de intrare de 15 lei.

În vacanţa de primăvară se vor desfăşura mini-petreceri de câte două ore, cu 10 lei biletul de intrare ( orele de începere: 10,oo, 12,oo, 14,oo, 16,oo şi 18,oo ). Iar de Paşte vom avea concurs de ciocnit ouă şi va fi amenajat un stand special cu iepuraşi, ieduţi şi mieluşei, ca şi cei de la oraş să poată vedea o gospodărie ţărănească. În plus, a fost montată o instalaţie de tiroliană, care va funcţiona spre marea bucurie a celor mici şi va fi dată în folosinţă şi o piscină cu bile.

fb-share-icon20

Lasă un răspuns

Social Share Buttons and Icons powered by Ultimatelysocial