8 mai 2024

Dâmboviţa – Trei accidente de circulaţie, în numai câteva ore!

acct4ALEGE VIAŢA! Respectă regulile de circulație!

Pe raza localităților Târgoviște și Ciocănești s-au produs trei accidente de circulație, soldate cu vătămarea corporală ușoară a trei persoane.

Din verificări a reieșit că un șofer de 44 de ani, având o alcoolemie de 0.95 mg/l alcool pur în aerul expirat, a pierdut controlul asupra direcției de deplasare și s-a răsturnat în afara părții carosabile.

De asemenea, un alt conducător auto ar fi avut alte preocupări în timpul deplasării, de natură a-i distrage în mod periculos atenția și un biciclist nu s-ar fi asigurat corespunzător la schimbarea direcției de deplasare.

În toate situațiile, polițiștii au întocmit dosare penale.

Pentru prevenirea evenimentelor nedorite în trafic, poliţiştii le recomandă șoferilor să nu conducă sub influența băuturilor alcoolice, să adapteze viteza la condiţiile de drum, să adopte o manieră prudentă de conducere, fără bruscarea comenzilor vehiculelor și să efectueze fiecare manevră doar după o temeinică asigurare.

De asemenea, pietonii, bicicliștii și căruțașii sunt sfătuiți să-și sporească atenția și să respecte cu strictețe regulile de circulație atunci când se deplasează pe drumurile publice.

fb-share-icon20

Lasă un răspuns

Social Share Buttons and Icons powered by Ultimatelysocial