6 mai 2024

Dâmboviţa – Taximetria la negru, luată la bani mărunţi!

sock.ro_images_duba_politieTRANSPORTATORII ILEGALI DE PERSOANE, ÎN ATENŢIA POLIŢIŞTILOR DÂMBOVIŢENI

Şapte bărbaţi sunt cercetaţi de poliţişti, după ce au fost depistaţi efectuând transport public de persoane, fără respectarea condiţiilor legale

Poliţiştii din cadrul Serviciului Rutier Dâmboviţa au desfăşurat o acţiune pe raza de competenţă, pe linia prevenirii şi combaterii ilegalităţilor din domeniul transportului public de persoane.

Astfel, poliţiştii au depistat 7 bărbaţi, din judeţul Dâmboviţa, în timp ce efectuau transport de persoane pe diferite rute din judeţ.

În fapt, aceştia îmbarcau pasagerii în municipiul Târgovişte şi îi transportau către diferite destinaţii, respectiv Pucioasa, Moreni şi Băleni.

În urma verificărilor efectuate, poliţiştii au stabilit că cei în cauză nu sunt autorizaţi, conform legii, pentru a efectua transport public de persoane.

Pe numele conducătorilor auto au fost întocmite dosare penale sub aspectul săvârşirii infracţiunii de „exercitare, fără drept, a unei profesii sau activităţi pentru care legea cere autorizaţie ori exercitarea acestora în alte condiţii decât cele legale”, faptă prev. şi ped. de art. 348 din Codul Penal, urmând ca la finalizarea cercetărilor, să se propună soluţie legală prin Parchet.

fb-share-icon20

Lasă un răspuns

Social Share Buttons and Icons powered by Ultimatelysocial