3 octombrie 2022

Dâmboviţa – Pompierii, chemaţi să stingă flăcările izbucnite în 5 gospodării

foc-glogoveanu3BULETIN INFORMATIV nr.87 – 17.07.2017

Acţiuni de intervenţie şi activităţi preventive ale I.S.U. “Basarab I” Dâmboviţa

în perioada 10 – 16 iulie 2017.

În perioada 10 – 16 iulie 2017, echipajele de intervenţie din cadrul Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă „Basarab I” al Judeţului Dâmboviţa au fost solicitate să intervină la următoarele evenimente: 5 incendii la gospodăriile populaţiei (locuinţe, anexe gospodăreşti, plante furajere etc.), 2 incendii de vegetaţie, 5 acţiuni pentru asigurare zonă, 7 acţiuni pentru asistenţa persoanelor şi 4 acţiuni la alte situaţii de urgenţă (3 pentru salvare animale şi 1 de căutare a unei persoane dispărute în râul Argeş – comuna Corbii Mari).

Echipajele SMURD din cadrul I.S.U.”Basarab I” Dâmboviţa au fost solicitate să intervină în această perioadă la 139 cazuri medicale.

* * *

Personalul Inspecţiei de Prevenire a desfăşurat, în perioada menţionată, următoarele activităţi preventive: 6 controale pe linia prevenirii incendiilor şi3 controale pe linia avizării – autorizării, fiind aplicate 22 sancţiuni contravenţionale principale. Nu au fost aplicate sancţiuni complementare.

Totodată, pe timpul controalelor au fost desfăşurate şi activităţi de informare preventivă, fiind executate exerciţii de evacuare şi exerciţii de intervenţie cu personalul aflat la locul de muncă.

COMPARTIMENT INFORMARE ȘI RELAȚII PUBLICE

AL I.S.U. „BASARAB I” DÂMBOVIŢA

fb-share-icon20

Lasă un răspuns

Social Share Buttons and Icons powered by Ultimatelysocial