16 aprilie 2024
Dâmbovița – Jandarmii din  munte îi întrec pe cei de la oraș!

Dâmbovița – Jandarmii din munte îi întrec pe cei de la oraș!

Jandarmeria  montană1Un turist, aflat în dificultate în Masivul Montan Bucegi, a fost sprijinit de jandarmii montani.

 

Un echipaj din cadrul Postului de Jandarmi Montan Ordine Publică Peștera, aflat în patrulare pe traseele montane a intervenit în sprijinul unei persoane care se afla în dificultate în Punctul Blana din Masivul Montan Bucegi.

Tânărul în vârstă de 23 ani, plecase cu autoturismul din zona Peștera, pe DJ 714 și intenționa să ajungă în localitatea Moroeni. La un moment dat, în punctul “Blana”, s-a abătut de la drumul principal și a intrat pe un drum forestier nemaiputând înainta cu autoturismul din cauza echipării necorespunzătoare și a stratului de zăpadă depus.

În urma acțiunii jandarmilor montani de la Postul Peștera, tânărul în vârstă de 23 ani din județul Teleorman a fost sprijinit să deblocheze autovehiculul și a fost însoțit în condiții de siguranță până în zona “Table”, în prezent fiind în afara oricărui pericol.

***

Turiştii aflaţi în dificultate în zona Masivului Montan Bucegi pot apela cu încredere numărul unic de urgenţă  112” sau numerele de telefon 0749.034639 / 0749.058037 pentru a solicita sprijinul imediat al jandarmilor montani.

 

 

COMPARTIMENTUL INFORMARE, RELAŢII PUBLICE ŞI CU PUBLICUL

AL I.J.J. DÂMBOVIŢA

 

 

 

fb-share-icon20

Lasă un răspuns

Social Share Buttons and Icons powered by Ultimatelysocial