10 mai 2024

Dâmboviţa – Hoţii din locuinţe NU mai au nicio şansă!

hotpa2Bănuiţi de furt, identificaţi şi reţinuţi de poliţişti

Poliţiştii din cadrul Postului de Poliţie Lunguleţu au probat activitatea infracţională a doi bărbaţi, de 23 respectiv, 45 de ani, din localitate, bănuiţi de comiterea infracţiunii de furt calificat.

În sarcina acestora s-a reţinut că în noaptea de 01/02 august a.c., ar fi pătruns într-o locuinţă neasigurată corespunzător şi ar fi sustras bunuri în valoare de 600 de lei.

Poliţiştii au procedat la reţinerea acestora pe bază de ordonanţă pentru 24 de ore urmând ca pe parcursul acestei zile să fie prezentaţi instanţei de judecată cu propunere de arestare preventivă.

Totodată, un tânăr, din localitatea Ogrea, este cercetat de poliţiştii morenari pentru săvârşirea infracţiunii de furt calificat după ce în ziua de 4 august a.c., ar fi sustras 300 de lei din interiorul unei case de vacanţă. Banii au fost recuperaţi şi restituiţi părţii vătămate.

De asemenea, împotriva celor şase persoane bănuite de furturi dintr-o societate comercială din Doiceşti a fost luată măsura reţinerii pentru 24 de ore, urmând ca astăzi, 06 august a.c., să fie prezentate magistraţilor pentru audieri şi dispunerea de măsuri preventive.

fb-share-icon20

Lasă un răspuns

Social Share Buttons and Icons powered by Ultimatelysocial