1 mai 2024

Dâmboviţa – Cinci bărbaţi, bănuiţi de tâlhărie, şantaj, furturi calificate şi proxenetism, arestaţi preventiv!

morttPoliţiştii din cadrul Poliţiei Municipiului Târgovişte au reţinut cinci persoane bănuite de comiterea infracţiunilor de tâlhărie, şantaj, furt, furt calificat, complicitate la furt şi proxenetism în formă continuată.

În urma probatoriului administrat, Judecătoria Târgovişte a dispus împotriva acestora măsura arestării preventive pentru 30 de zile.

Din cercetări a reieşit că, în noaptea de 31 august spre 1 septembrie a.c., bărbaţii, cu vârste cuprinse 25 şi 56 de ani, ar fi sustras doi cai dintr-o anexă gospodărească din localitatea Mărginenii de Jos, din judeţul Prahova.

De asemenea, în perioada septembrie-octombrie 2015, unul dintre bănuiţi ar fi sustras, de pe un teren agricol cultivat, porumb în valoare de peste 150.000 de lei.

Totodată, unul dintre cei în cauză, prin înlesnirea prostituţiei pe teritoriul Germaniei şi Belgiei de către două tinere, ar fi obţinut peste 4.000 de euro.

În urma extinderii cercetărilor, poliţiştii au stabilit că, în noaptea de 19/20 iulie a.c., doi dintre bănuiţi ar fi agresat un cioban şi ar fi sustras mai multe ovine de la o stână din Mărceşti.

De asemenea, unul dintre cei arestaţi ar fi şantajat un bărbat să declare organelor de poliţie date nereale privind conducerea unui autoturism.

fb-share-icon20

Lasă un răspuns

Social Share Buttons and Icons powered by Ultimatelysocial