1 mai 2024

Dâmboviţa – Ai aflat ce plan au poliţiştii de la Rutieră?

www.mariusbuga.ro_images_rutieristiÎn 72 de ore, peste 380 de conducători auto au fost amendaţi de poliţiştii rutieri pentru viteză excesivă

În perioada 17 – 23 august a.c., sub coordonarea de specialitate a Direcţiei Rutiere din cadrul I.G.P.R., poliţiştii dâmboviţeni desfăşoară activităţi pentru reducerea numărului de accidente rutiere produse pe fondul nerespectării vitezei, circumscrisă calendarului campaniei „SPEED” al poliţiilor rutiere europene TISPOL.

În primele trei zile de acţiune, poliţiştii au aplicat 645 de sancţiuni contravenţionale, dintre care 385 au fost pentru încălcarea regimului legal de viteză.

De asemenea, au fost reţinute 17 permise de conducere, dintre care 15 pentru depăşirea limitei legale de viteză cu peste 50 de km/h şi au fost retrase 5 certificate de înmatriculare.

Poliţia rutieră recomandă conducătorilor auto să circule cu prudenţă, cu viteză adaptată condiţiilor meteo şi de trafic şi să acorde o atenţie sporită pietonilor.

Depăşirea limitelor legale de viteză şi viteza neadaptată la condiţiile de trafic reprezintă unele din principalele cauze ale accidentelor rutiere grave produse pe drumurile publice!

fb-share-icon20

Lasă un răspuns

Social Share Buttons and Icons powered by Ultimatelysocial