28 martie 2024
Dâmbovița: ACL – “Continuă acțiunile de FRAUDARE MASIVĂ a votului!”

Dâmbovița: ACL – “Continuă acțiunile de FRAUDARE MASIVĂ a votului!”

IMG-20141116-WA0000Comunicat de presă

 

Alianţa Creştin Liberală Dâmboviţa a sesizat autorităţile competente cu privire la faptul că, în mai multe zone ale judeţului, continuă acţiunile de fraudare masivă a votului.

  • Pădurarii din zona de nord a judeţului, arondaţi pe secţii de vot, exercită presiuni asupra alegătorilor, ameninţându-i că nu vor mai primi autorizaţii de masă lemnoasă dacă nu votează candidatul Alianţei PSD – UNPR – PC. Unul dintre cei mai insistenţi „ameninţători” este pădurarul DOJANĂ ION, responsabil pe comuna Cândeşti, sat Dragodăneşti.
  • În comuna Vulcana Băi, viceprimăriţa comunei a staţionat ilegal în faţa secţiei de la Grădiniţa Vulcana de Sus, unde a pus presiune pe cetăţeni, pe care a încercat să-i determine să voteze candidatul Victor Ponta (foto ataşat).
  • PSD continuă ilegal campania electorală şi prin telefon. Persoane care se recomandă ca făcând parte din staff-ul lui Victor Ponta apelează cetăţenii de la numărul de telefon 0764382057 şi îi îndeamnă să meargă la vot şi să-l aleagă pe candidatul Alianţei PSD – UNPR – PC.

Solicităm Inspectoratului Judeţean de Poliţie Dâmboviţa să aplice prevederile legale şi să ia măsurile care se impun.

 

Departamentul de comunicare ACL Dâmbovița

fb-share-icon20

Lasă un răspuns

Social Share Buttons and Icons powered by Ultimatelysocial