8 mai 2024

Dâmbovița – A început sesiunea a II-a a Bacalaureatului 2015! Polițiștii, măsuri speciale!

www.mariusbuga.ro_images_bac1Bacalaureat , în siguranță

Astăzi, 17 august 2015, debutează proba de evaluare a competențelor lingvistice de comunicare orală în limba şi literatura română din cadrul Examenului Național de Bacalaureat 2015, sesiunea a II-a.

Pentru prevenirea evenimentelor negative şi asigurarea desfăşurării în condiţii de normalitate a examenelor, Inspectoratul de Poliţie Judeţean Dâmboviţa a dispus suplimentarea dispozitivului curent care acționează pentru liniștea și siguranța comunității.

Astfel, echipajele din teren vor acţiona pentru a depista şi lua măsurile legale faţă de persoanele care, prin comportamentul sau activităţile pe care le desfăşoară, afectează climatul de siguranţă publică. În acest sens, centrele de examinare sunt incluse în itinerariile de patrulare ale polițiștilor de ordine publică.

Totodată, în zona adiacentă unităţilor de învăţământ, poliţiştii vor desfăşura acţiuni specifice, preventive pentru combaterea cerşetoriei, vagabondajului sau comerţului ambulant neautorizat.

De asemenea, poliţiştii rutieri vor acţiona pentru fluidizarea traficului rutier, prevenirea accidentelor rutiere, precum şi a ambuteiajelor.

Orice neregulă constatată poate fi sesizată Poliţiei prin apelul unic de urgenţă 112 sau direct structurilor de poliţie angrenate în asigurarea ordinii şi liniştii publice dar şi a siguranţei rutiere.

fb-share-icon20

Lasă un răspuns

Social Share Buttons and Icons powered by Ultimatelysocial