9 mai 2024

Dâmboviţa – 12 infracţiuni şi peste 400 de contravenţii

ipjdbSIGURANŢA CETĂŢENILOR, O PRIORITATE A POLIŢIEI DÂMBOVIŢENE

 12 infracţiuni şi 440 de contravenţii, constatate de poliţiştii dâmboviţeni pe parcursul acestei săptămâni, în urma activităţilor suplimentare pentru siguranţa cetăţenilor, prevenirea faptelor antisociale şi pentru menţinerea ordinii şi liniştii publice.

În perioada 11-14 mai a.c., aproape 270 de poliţişti au acţionat pentru prevenirea faptelor antisociale şi menţinerea ordinii şi siguranţei publice, suplimentar faţă de activităţile dispozitivelor curente din teren.

Astfel, poliţiştii de ordine publică, cei rutieri, de investigaţii criminale, de la investigarea criminalităţii economice, de la transporturi, din cadrul formaţiunilor de arme, explozivi şi substanţe periculoase şi luptători de la acţiuni speciale au efectuat multiple acțiuni specifice muncii de poliţie, în urma cărora au fost constatate 12 infracţiuni, dintre care 10 în flagrant delict.

Poliţiştii au depistat 10 persoane bănuite de comiterea de infracţiuni, dintre care 4 au fost reţinute şi au pus în aplicare 3 mandate de executare a pedepsei închisorii.

De asemenea, au fost aplicate 440 de sancţiuni contravenţionale, în cuantum de 88.044 lei .

Din totalul acestora, 114 au fost la Legea 61/1991 privind ordinea şi liniştea publică.

fb-share-icon20

Lasă un răspuns

Social Share Buttons and Icons powered by Ultimatelysocial