7 mai 2024
Dâmboviţeni cu dosar penal pentru că au şofat FĂRĂ permis!

Dâmboviţeni cu dosar penal pentru că au şofat FĂRĂ permis!

Lucrători din cadrul Poliţiei municipiului Târgovişte l-au depistat pe numitul L.C., în vârstă de 47 de ani, din localitate, în timp ce conducea pe strada Laminorului din localitate un autoturism, aflându-se sub influenţa băuturilor alcoolice. Fiind testat cu aparatul etilotest, rezultatul a fost de 0,52 mg/l alcool pur în aerul expirat.

Bărbatul a fost condus la spital în vederea recoltării de probe biologice de sânge, pe numele său fiind întocmit dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunii de conducere sub influenţa băuturilor alcoolice. ( art. 87 alin. 1 din OUG 195/2002, republicată).

• Poliţiştii rutieri din cadrul Poliţiei oraşului Găeşti l-au depistat pe numitul D.D., de 33 de ani, din oraşul Găeşti, în timp ce conducea un autoturism, pe strada Unirii din oraş, aflându-se sub influenţa băuturilor alcoolice. Fiind testat cu aparatul etilotest, rezultatul a fost de 0,68 mg/l alcool pur în aerul expirat.

Tânărului i-au fost recoltate probe biologice de sânge în vederea stabilirii alcoolemiei, pe numele său poliţiştii întocmind dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunii de conducere sub influenţa băuturilor alcoolice. ( art. 87 alin. 1 din OUG 195/2002, republicată).

• Dosar penal pentru săvârşirea infracţiunii de conducere sub influenţa băuturilor alcoolice. ( art. 87 alin. 1 din OUG 195/2002, republicată) are acum pe numele său şi un bărbat de 53 de ani, din comuna Voineşti, care a fost depistat de poliţişti în timp ce conducea un autoturism pe DN 72 A, aflându-se sub influenţa băuturilor alcoolice (0,65 mg/l alcool pur în aerul expirat la testarea cu aparatul etilotest ) .

• Totodată, în urma unei acţiuni organizate de lucrătorii Secţiei nr. 13 Poliţie Rurală Titu a fost depistat numitul D.P., din comuna Lunguleţu, în timp ce conducea pe sectorul de drum Lunguleţu – Titu un autoturism, fără a poseda permis de conducere pentru nici o categorie de autovehicule. Faţă de numitul D.P., poliţiştii au întocmit dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunii de conducere fără permis ( art. 86 alin. 1 din OUG 195/2002, republicată).

• Pentru conducere fără permis este cercetată penal şi o tânără de 21 de ani, din comuna Doiceşti, după ce aceasta a fost depistată de poliţişti în timp ce conducea pe raza comunei Brăneşti un autoturism, fără a poseda permis de conducere pentru nici o categorie de autovehicule.

fb-share-icon20

Lasă un răspuns

Social Share Buttons and Icons powered by Ultimatelysocial