5 mai 2024
Dâmboviţa – Şoferi cu capsa pusă; Scuterişti lăsaţi pietoni; Puşcăriaşi aduşi după gratii

Dâmboviţa – Şoferi cu capsa pusă; Scuterişti lăsaţi pietoni; Puşcăriaşi aduşi după gratii

Conducătorii auto, aflaţi la volan sub influenţa băuturilor alcoolice, depistaţi de poliţiştii rutieri!

Poliţiştii rutieri l-au depistat în trafic pe numitul N.I, de 42 de ani, din comuna Lunguleţu, în timp ce conducea pe D.N. 7 Titu-Lunguleţu, un autoturism, fiind sub influenţa băuturilor alcoolice.

În urma testării cu aparatul etilotest, conducătorul auto a prezentat o alcoolemie de 0,47 mg/l alcool pur în aerul expirat.

Totodată, în jurul orelor 22:00, poliţiştii rutieri l-au depistat pe numitul I.S, de 42 de ani, din Municipiul Bucureşti, în timp ce conducea pe DC 77A, un autoturism, aflându-se la volan sub influenţa băuturilor alcoolice.

Fiind testat cu aparatul etilotest, numitul I.S. a prezentat o alcoolemie de 0,52 mg/l alcool pur în aerul expirat.

Pe numele celor doi bărbaţi, poliţiştii au întocmit dosare penale, urmând ca la finalizarea cercetărilor să se propună soluţie legală prin Parchet.

• Conducătorii de mopede , în atenţia poliţiştilor !

În urma unei acţiuni pe linia depistării conducătorilor de mopede care nu posedă permis de conducere, poliţiştii din cadrul Postului de Poliţie Văcăreşti l-au depistat pe numitul M.N., în timp ce conducea pe D.J 722, între localităţile Văcăreşti şi Brăteştii de Jos, un moped fără a deţine permis de conducere pentru nicio categorie de vehicule.

Pe numele bărbatului, poliţiştii au întocmit dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunii prevăzută şi pedepsită de art. 86 alin 1 din O.U.G. 195/2002.

Poliţiştii dâmboviţeni au acţionat pe linia depistării persoanelor care se sustrag executării pedepselor privative de libertate

Poliţiştii din cadrul Secţiei numărul 7 Poliţie Rurală Fieni au identificat şi reţinut pe numitul D.M., din comuna Moroeni, pe numele căruia Judecătoria oraşului Pucioasa a emis mandat de executare a pedepsei închisorii, având de executat o pedeapsă privativă de libertate de 3 ani pentru săvârşirea infracţiunii de furt.

Numitul D.M a fost introdus în Centrul de Reţinere şi Arest Preventiv din cadrul Inspectoratului Judeţean de Poliţie Dâmboviţa.

Acţiune a politiştilor pe linia prevenirii şi combaterii evaziunii fiscale

În urma unei acţiuni organizate de poliţişti din cadrul Poliţiei Oraşului Fieni – Formaţiunea de Investigare a Fraudelor, în colaborare cu reprezentanţi ai A.N.S.V.S.A, pe linia prevenirii şi combaterii evaziunii fiscale în domeniul prelucrării şi transportului de produse alimentare de origine animală, a fost aplicată o sancţiune contravenţională conform H.G 984/2005, în valoare totală de 6000 de lei.

Totodată, poliţiştii au ridicat în vederea confiscării cantitatea de 50 de kilograme de produs de origine animală, transportată în condiţii improprii.

fb-share-icon20

Lasă un răspuns

Social Share Buttons and Icons powered by Ultimatelysocial