6 mai 2024
Dâmboviţa – Apel la 112 – SĂ VINĂ POMPIERII!

Dâmboviţa – Apel la 112 – SĂ VINĂ POMPIERII!

În ultimele 24 de ore, echipajele de intervenţie din cadrul I.S.U.”Basarab I” Dâmboviţa au fost solicitate la următoarele evenimente:

• La ora 11:44, pompierii de la Detaşamentul Titu au intervenit în comuna Braniştea pentru stingerea unui incendiu izbucnit în dormitorul unei locuinţe. Din cercetările efectuate, se pare că modul greşit de aprindere a focului în sobă (utilizând benzină) a fost cauza probabilă a producerii incendiului. Au ars: obiecte de mobilier din dormitor, o uşă, un televizor şi materiale textile.

Intervenţia promptă a pompierilor a salvat din calea flăcărilor restul locuinţei; • La ora 18:26, pompierii de la Garda Corneşti au fost solicitati pe DJ-711, pe raza localităţii Bujoreanca (comuna Corneşti), pentru a asigura zona în urma producerii unui accident rutier;

• La ora 19:06, pompierii de la Detaşamentul Găeşti au intervenit în comuna Mătăsaru pentru stingerea unui incendiu izbucnit la un tablou electric (contor). Un scurtcircuit electric provocat din cauza unei improvizaţii la tabloul/contorul electric, se pare că a condus la producerea incendiului, în care au ars: 5ml cablu electric şi două contoare electrice.

• Echipajele SMURD din cadrul I.S.U.”Basarab I” Dâmboviţa au intervenit în această perioadă pentru a acorda ajutor medical de urgență la 14 solicitări. Afecțiunile pentru care au fost solicitați paramedicii au fost: traumatisme din diverse cauze, hipertensiune arterială, insuficienţă respiratorie şi dureri abdominale, toracice şi lombare. Pacienţii au fost transportaţi la spital pentru tratament de specialitate.

Compartiment Informare şi Relaţii Publice – I.S.U. „Basarab I” Dâmboviţa

fb-share-icon20

Lasă un răspuns

Social Share Buttons and Icons powered by Ultimatelysocial