25 aprilie 2024

Cui îi pică greu la stomac Laurenţiu Cucuteanu? I se clatină RĂU scaunul vreunui adversar?

În perioada 27 ianuarie -13 februarie 2011, şeful Poliţiei oraşului Titu, comisar de poliţie C. Laurenţiu s-a aflat în concediu de odihnă conform planificării existente la nivelul unităţii.

În zilele de 11-13 februarie, acesta a efectuat o deplasare în Turcia, împreună cu jucătorii unei echipe de fotbal din Municipiul Târgovişte, dar şi cu mai mulţi susţinători ai echipei, pentru a viziona meciul de fotbal susţinut de echipele „Chindia Târgovişte” şi „Galatasaray Turcia”.

În prezent se efectuează verificări pentru a se stabili dacă ofiţerul de poliţie se face vinovat de încălcarea vreunei norme interne sau prevederi ale Codului de Etică şi Deontologie a Poliţistului, urmând ca la finalizarea acestora, în funcţie de rezultat, să se propună măsuri.

Compartimentul Relaţii Publice

NOTA REDACŢIEI:

Şeful Poliţiei Titu pare a fi târât într-un scandal cu iz politic. Unii baga mâna-n foc că reportajele au fost “la comandă”, dictate de un rival al comisarului şef Cucuteanu, căruia i s-ar clătina RĂU scaunul. De teamă că ar putea fi înlocuit în funcţie de Laurenţiu Cucuteanu, rivalul n-ar rata nicio ocazie să fabrice dovezi împotriva adversarului, spun gurile RELE. Cu siguranţă organele abilitate vor face lumină în acest caz!

fb-share-icon20

Lasă un răspuns

Social Share Buttons and Icons powered by Ultimatelysocial