23 aprilie 2024

D.D., serial captivant! “Cioburi de speranţă” – “Bine că ați venit”

batr9“Am mers împreună cu colegul meu F.C. cam 1,5 km prin pădure. La un moment dat, l-am văzut pe tâlharul P.D. așezat pe un buștean. Ciudat era faptul că acesta în loc să fugă, parcă ne aștepta nerăbdător.

M-a recunoscut și a început să vină către noi. Mergea greu, târându-și picioarele.

Ajungând lângă noi a spus: -“Bine că ați venit”, apoi, plângând, începuse să ne povestească prin ce trecuse.

Atât patronii turci cât și ceilalți din anturajul lor, al turcilor, consumau la greu heroină și cocaină. De când ajunsese acolo, infractorul nostru, de altfel aproape un copil, era drogat (intravenous) şi supus la perversiuni sexuale în grup.

Ne-a arătat brațele pe care se vedeau nenumarate înțepături şi de asemenea ne-a spus că are testicolele umflate din cauza faptului că organele genitale îi erau legate cu un elastic în timpul actelor sexuale. Se săturase de carne de oaie şi dăduse iama prin gospodăriile vecinilor de unde fura păsări de curte.

L-am urcat pe P.D. în maşina cu care venisem apoi, l-am condus direct la controlul medical din arestul I.P.J. în vederea reținerii.

Am raportat în scris cele constatate la Ciolpani, dar nici până astăzi nu s-a sinchisit cineva să verifice cele raportate. Eram atât de indignat de ce povestise micul tâlhar că nici nu mai dădeam importanță faptului că recunoscuse toate faptele comise în localitatea unde lucram.

De altfel, eram preocupat de furturile de bovine care nu se mai opreau.

Va urma,

D.D.”

fb-share-icon20

Lasă un răspuns

Social Share Buttons and Icons powered by Ultimatelysocial